Saturday, 29 January 2022, 04:12

14 ФЕВРУАРИ – Ден на влюбените


14 ФЕВРУАРИ 

http://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpghttp://www.srzi.bg/documents/Profilaktika/Sarce.jpg

СВЕТИ ВАЛЕНТИН – ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ

14 ФЕВРУАРИ 2020

   

По традиция на 14 февруари отбелязваме „Свети Валентин - Ден на влюбените” в рамките на Националната АНТИСПИН кампания. 

Днес празникът се свързва с информационно-образователна кампания за добра сексуалната култура, насочване вниманието на младите хора върху сексуално-преносимите инфекции и безопасния секс.

Любовта присъства неотменно в нашия живот. На тази дата двойката изразява любовта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички „валентинки“, бонбони сърчица, цветя. Тези малки жестове на внимание превръщат 14 февруари в празник на любовта.

Но нека не се забравя заплахата от ХИВ/СПИН. В света по данни на Глобалната програма по СПИН близо 38 милиона души живеят с ХИВ/СПИН.

Съхраняването на любовта и доверието между партньорите налага по-висока лична отговорност при сексуален контакт и повишаване информираността на младите хора относно начините за предпазване от заразяване.

Провери своя статус  в 

КАБИНЕТ ЗА АНОНИМНО И БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТИРАНЕ И ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА СПИН В СТОЛИЧНА РЗИ, УЛ. „ВРАНЯ“ 20, СТ. 520